Nga 1 maji, “Vala” me shërbimin 4G

04/04/2015 9:00 AM 0 komente

Rregullatori i Telekomunikacionit në Kosovë, ARKEP, përmes një raporti studimor, që e ka publikuar për herë të parë, ka evidentuar statistika që nxjerrin operatorin publik Vala dhe Telekomi i Kosovës, lider në tregun vendor, pasi që ofron shërbime më të mira, kualitative dhe është më pranë konsumatorit.

Agron Mustafa, kreu i saj, njoftoi se nga fillimi i muajit maj kompania “Vala” do të mund të ofrojë teknologjinë 4G.

“Në periudhën e ardhshme do të ndryshojë strategjia e menaxhimit, do të ndryshojë plani i biznesit dhe do të punohet në drejtim për të qenë sa më afër me konsumatorin.”-deklaroi ai, shkruan Telegrafi.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of