Nga janari 2021/ Bankat raportojnë në BSH emrat e 20 kredimarrësve më të mëdhenj

25/05/2020 10:05 AM 0 komente

Duke nisur që nga janari i vitit që vjen, bankat tregtare në vendin tonë do të raportojnë çdo tre muaj në Bankën e Shqipërisë 20 kredimarrësit më të mëdhenj. Raportimi po bëhet në kuadër të ndryshimit të Rregullores për Ekspozimet e mëdha që aktualisht është në fazë konsultimi. Rregullorja e re i detyron bankat që për qëllime raportimi dhe monitorimi të plotësojnë dhe dorëzojnë në fund të çdo 3-mujori në Bankën e Shqipërisë, raportimin e kredimarrëseve që arrijnë ose tejkalojnë […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of