Një hap para, dy pas

01/07/2019 11:15 AM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrint Organizata për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim (OECD) publikoi së fundmi Indeksin e Politikave për Ndërmarrjet e Vogla dhe të Mesme 2019 duke marrë në analizë vendet e Ballkanit Perëndimor. Shqipëria, në pjesën më të madhe të fushave që merren në vlerësim, ka shënuar hapa pas ose në raport me veten, kur si referencë merret i njëjti indeks i 2016-s, ose në raport me fqinjët. Problematike konsiderohen aspekte si procesi i falimentimit, kuadri rregullator për politikëbërjen e SME-ve, prokurimet publike […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of