Jeni duke lexuar në: Industri / Pasojat e pandemisë

Abonohuni:

Pandemia lë turizmin mes pikëpyetjesh?

I Ftuar: Arben Çipa, Shoqata e Hotelierëve Sarandë

[shikoni]

Shtyhen pritshmëritë për rikuperimin në vitin 2023

Projeksionet e reja për rikuperimin në industrinë e veshjeve dhe këpucëve në Bashkimin Europian dhe SHBA janë shtyrë për vitin 2023. Për industrinë britanike dhe atë të Bashkimit Europian, niveli…

Trendi i ri, veshje të rehatshme

Kriza e pandemisë ka dhënë një goditje të dyfishtë për industrinë e modës. Së pari, kërkesa për veshje dhe këpucë ka shënuar rënien më të fortë historike të regjistruar ndonjëherë,…