Jeni duke lexuar në: Referendumi / Ndryshimi në Kosovë

Abonohuni:

Ekonomistët, me kërkesa konkrete për Qeverinë Kurti

Lufta kundër korrupsionit, punësimi, vaksinimi i popullatës kundër Covid-19, rritja e prodhimit, eksportit, si dhe fuqizimi i ndërmarrjeve publike do të jenë prioritetet e Albin Kurtit, partia e të cilit…