Jeni duke lexuar në: Sektor / Ecuri

Abonohuni:

Pandemia lë turizmin mes pikëpyetjesh?

I Ftuar: Arben Çipa, Shoqata e Hotelierëve Sarandë

[shikoni]

Tregu global

Në vitin 2020, tregu global i bizhuterive luksoze arriti në rreth 18 miliardë euro. “Pjesa e luanit” në të ardhurat e tregut të bizhuterive dhe orëve i atribuohet Kinës, e…