Orari i ri i punës së administratës, nga 8.00-13.00, gjatë gjithe periudhës së emergjencës

21/03/2020 9:51 AM 0 komente

Gjatë gjithë periudhës së emergjencës së shkaktuar nga koronavirusi, orari i punës së administratës shqiptare do të jetë nga ora 8 e mëngjesit deri në 1 të drekës, sipas një vendimi të fundit të publikuar mbrëmë në Fletoren Zyrtare.

Në vendim thuhet: “Gjatë periudhës së gjendjes së epidemisë  së  shkaktuar  nga  COVID-19,  orari  i punës për nëpunësit civilë dhe punonjësit e tjerë të administratës publike/shtetërore është 08:00-13:00. Nëpunësit  civilë  dhe  punonjësit  e  përmendur  në këtë  pikë,  gjatë    kësaj    periudhe,  ngarkohen    të  kryejnë çdo detyrë funksionale që iu ngarkohet nga eprori  i  drejtpërdrejtë  apo  titullari  i  institucionit,  e cila  mund  të  përmbushet  në  kushtet  e  banesës, nëpërmjet  komunikimit  telefonik  apo  të  mënyrave të tjera të komunikimit elektronik.”

Pas zbulimit të rasteve të parave me koronavirus në vend, qeveria ka marrë masa drastike për kufizimin e lëvizjes, me qëllim parandalimin e përhapjes së sëmundjes.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of