Paga prej 40 mijë lekësh, vetëm 55% e punonjësve e kanë përfituar; Tatimet: Priten ndryshime në VKM për të adresuar problemet

Janë rreth 97 mijë punonjës që u është miratuar pagesa prej 40 mijë lekësh si pjesë e paketës së dytë financiare dhe 95 mijë prej tyre e kanë marrë. Deri tani janë paguar 3.8 miliardë lekë, nga 7 miliardë lekë, që është fondi total, sipas të dhënave që janë publikuar nga Ministria e Financave, në statistikat e saj për Covid-19. Numri i përfituesve përbën vetëm 55% të punonjësve që ishin planifikuar të përfitonin nga kjo pagesë, teksa në total fondi … Continue reading Paga prej 40 mijë lekësh, vetëm 55% e punonjësve e kanë përfituar; Tatimet: Priten ndryshime në VKM për të adresuar problemet