Parkimet e rezidentit në 25 blloqe në kryeqytet, Tirana Parking procedurë të re

17/10/2019 11:00 AM 0 komente

Tirana Parking që menaxhon parkimin në kryeqytet ka vendosur të saktësojë pjesën që lidhet me parkimin e  rezidentit duke plotësuar sinjalistikën në 25 blloqe ku aplikohet kjo skemë në Tiranë. Referuar një procedure të fundit të çelur në Agjencinë e Prokurimit Publik, Tirana Parking ka listuar edhe rrugët në kryeqytet që do të kenë parkimin e rezidentit si dhe sinjalistikën tjetër plotësuese për këtë proces. “Shërbimi qe kërkohet është vijëzimi dhe vendosja e tabelave për parkimin në 25 blloqet e Rezidentit  në qytetin e Tiranës. “Gjatë  procesit të vijëzimit dhe vendosjes së tabelave për parkimin e 25 blloqeve te rezidentit  është parashikuar dhe plotësimi i  4 blloqeve të rezidentit  me  tabela në këto blloqe” thuhet nw dokumente. Por cilët janë këto blloqe që do të përfshihen në këtë projekt?

 • Blloku kufizuar nga rruget Myslym Shyri ‐ Sami Frashri ‐ Reshit Collaku
 • Blloku kufizuar nga rruget Myslym Shyri ‐ Sami Frashri ‐ Nikolla Jorga ‐ Muhamet Gjollesha
 • Blloku kufizuar nga rruget Ded Gjon Luli ‐ E Kavajes ‐ E Bogdanve ‐ E Durrësit
 • Blloku kufizuar nga rruget E Kavajes ‐ Muhamet Gjollesha ‐ Sander Prosi ‐ Naim Frasheri
 • Blloku kufizuar nga rruget Ndre Mjeda ‐ Frosina Plaku ‐ Muhamet Gjollesha ‐ E Kavajes.
 • Blloku kufizuar nga rruget E Kavajes ‐ Stavri Themeli ‐ Ndre Mjeda
 • Blloku kufizuar nga rruget Fortuzi ‐ Hambi Shijaku ‐ Haxhi Hysen Dalliu ‐ Mine Peza‐ Asim Vokshi ‐ Reshit Petrela
 • Blloku kufizuar nga rruget E Kavajes ‐ Ibrahim Rugova ‐ Myslym Shyri ‐ Shyqyri Bercolli.
 • Blloku kufizuar nga rruget E Kavajes ‐ Muhedin Llagani ‐Blv.Gjergj Fishta ‐ Sali Butka
 • Blloku kufizuar nga rruget Dritan Hoxha ‐ Egnatia ‐ Don Bosko
 • Blloku kufizuar nga rruget Blv.Zogu I pare ‐ Reshit Petrela ‐ Siri Kodra ‐ Dibres
 • Blloku kufizuar nga rruget 5 maji ‐ Ferit Xhajko‐ E Dibres
 • Blloku kufizuar nga rruge E Barrikadave ‐ Dibres ‐ Bardhyl ‐ Qemal Stafa
 • Blloku kufizuar nga Arkitekt Kasemi ‐ Blv.Zhan Dark.
 • Blloku kufizuar nga rruget Asim Zeneli ‐ Elbasanit ‐ Faik Konica.
 • Blloku kufizuar nga rruget Elbasanit ‐ Petronin Luarasi ‐ Vath Koreshi ‐ Pjeter Budi ‐ Qemal Guranjaku
 • Blloku kufizuar nga Blv.Bajram Curri ‐ Rr.Ibrahim Rugova ‐ Brigada VIII ‐ Sami Frasheri
 • Blloku kufizuar nga Blv.Bajram Curri ‐ Sami Frashri ‐ Sulejman Delvina ‐ Gjin Bue Shpata
 • Blloku kufizuar nga Blv.Bajram Curri ‐ Rr.Gjin Bue Shpata ‐ Rr Emin Duraku ‐ Rr Sulejman Delvina
 • Blloku kufizuar nga rruget Abdyl Frasheri ‐ Sami Frasheri ‐ Ismail Qemali ‐ Nikolla Tupe
 • Blloku kufizuar nga rruget Abdyl Frasheri ‐ Ibrahim Rugova ‐ Adem Jashari ‐ Dora D’istria ‐ Deshmoret e kater shkurtit
 • Blloku kufizuar nga rruget Osman Myderizi ‐ Liman Kaba ‐ Prokop Mima ‐ Medar Shtylla
 • Blloku kufizuar nga rruget Robert Shvarc ‐ Medar Shtylla‐ Tish Dahia
 • Blloku kufizuar nga rruget Sulejman Delvina ‐ Deshmoret e kater shkurtit ‐ E Kosovarve ‐ Gjik Kuqali
 • Blloku kufizuar nga rruget Sami Frashri‐ Sulejman Delvina‐Ismail Qemali ‐ Vaso Pasha‐ Nikolla Tupe
 • Blloku kufizuar nga rruget E Kavajes ‐ Muhamet Gjollesha ‐ Shefqet Musaraj
 • Blloku kufizuar nga rruget E Durrsit ‐ Mine Peza
 • Blloku kufizuar nga rruget E Kavajes ‐ Muhamet Gjollesha ‐ Myslym Shyri
 • Blloku kufizuar nga rruget Fadil Rada  ‐  Nobert Jokel ‐ Blv.Zhan Dʹark

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of