Video News Monitor

PAS KARANTINËS, DISTANCIMI FIZIK DO TË KTHEHET NORMË. QYTETARËT NDRYSHOJNË PRIORITETET.

17/05/2020 3:29 PM 0 komente

Karantina apo izolimi social padyshim ishte dicka e re për ne dhe kërkonte përshtatje me rregulla të reja. Sipas socilogëve distancimi do të khehet në normë sjellje me kalimin e kohës. Nga ana tjetër pandemia ka bërë që shumë njerëz të ndryshojnë prioritetet në jetën e tyre, si në rastin e krijimit të një familjeje të re apo për të sjellë në jetë një fëmijë. Po ashtu ajo cka është vënë në pah këto ditë është edhe shtimi i rasteve të dhunës, sipas policisë së shtetit. [lexoni]

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of