“Pazar dixhal”, antikrizë

14/05/2012 12:09 PM 0 komente

Qarkullojnë zëra se Mark Zuckerberg është gati duke përfunduar një “pazar” tjetër, në vigjilje të blerjes së Ipo-së. Pikërisht në e-commerce (tregtinë on line). Analistët janë skeptik, por ajo që është e sigurt është se recesioni dhe komentet në rrjetet sociale kanë një efekt përcaktues në shitjet online.

Tregtia sociale është si magnet për shitjet online. Sipërmarrjet kufizohen në përdorimin e rrjeteve sociale si vitrina të vërteta, por fakti është se ato kanë një ndikim të lartë, nga ofertat ekskluzive te nxitja e miqve për të bërë blerje, me objektiv final që të përfshihen sa më shumë konsumatorë.

 

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of