Përfituesit e pagës së luftës të hapin llogari bankare

31/03/2020 8:43 PM 0 komente

Tatimet u kanë kërkuar përfituesve të pagës minimale (të luftës) të kenë llogari bankare.

Në njoftimin e tatimeve thuhet:

Në bazë të VKM nr.254 datë 27.03.2020 “Për përcaktimin e procedurave, të dokumentacionit dhe të masës së përfitimit të ndihmës financiare për të punësuarit në subjektet e biznesit me të ardhura vjetore deri 14 milionë lekë,ndihmës ekonomike e të pagesës të së ardhurës nga papunësia gjatë periudhës së fatkeqësisë natyrore të shpallur si pasojë e COVID-19”

👉 DPT ju bën me dije se të gjithë perfituresit janë të lutur qe për hapjen e një llogarie bankare mund ti referohen TË GJITHË BANKAVE TË NIVELIT TË DYTË për ofrimin e këtij shërbimi.

🕐 Sqarojmë të gjithë qytetarët se bankat operojnë brënda orarit zyrtar të vendosur nga Qeveria Shqiptare.

Tatimet sqarojnë: Si të aplikoni për pagën minimale, ja lista e aktiviteteve të mbyllura

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of