Përmirësimi i klimës së biznesit tërheq investimet e huaja

06/07/2012 10:47 AM 0 komente

Presidentja Atifete Jahjaga priti në takim Guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës, Gani Gërgurin dhe kryetarin e Bordit të BQK-së, Gazmend Lubotenin. Jahjaga përgëzoi udhëheqësit e Bankës Qendrore për performancën e mirë, ruajtjen dhe konsolidimin e sistemit financiar të Kosovës dhe theksoi rëndësinë që ka përmirësimi i mëtejmë i infrastrukturës dhe klimës së biznesit për tërheqjen e investimeve të jashtme që do të gjeneronin vende të reja pune. Presidentja Jahjaga vlerësoi nënshkrimin e marrëveshjes së re me Fondin Monetar Ndërkombëtar dhe kërkoi nga udhëheqësit e BQK-së që të respektohen dhe të përmbushen të gjitha obligimet që dalin nga kjo marrëveshje ndërkombëtare,

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of