Përparojnë bursat evropiane

14/07/2014 9:41 AM 0 komente

Indeksi i kontratave amerikane të së ardhmes u rrit pasi Eindeksi Stoxx Europe 600 Index njoftoi rënien e tij më të madhe javore që nga marsi. Indeksi I kontratave amerikane të së ardhmes dhe aksionet aziatike gjithashtu përparuan.

Kontratat e së ardhmes për indeksin Euro Stoxx 50 Index që përfundojnë në shtator u rritën 0.8 percqind në 3,175 anë Londër. Indeksi Stoxx 600 ra 3.2 percqindd javën e kaluar teksa investitorët vlerësuan trazirat e bankave portugeze dhe i konsideruan vlerësimet pranë nivelit më të lqind sot. Kontratat e së ardhmes për indeksin Standard & Poor’s 500 Index futures fituan 0.2 perqind.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of