Perspektiva e qymyrit mbetet premtuese

15/06/2013 9:08 AM 0 komente

 Pavarësisht shqetësimeve në të gjithë sektorin minerar në lidhje me një ngadalësim të kërkesës për mallra, perspektiva afat-shkurtër deri në atë afat-mesme për qymyrin termik mbetet premtuese, kryesisht falë një profili të fortë të kërkesës.

Kërkesa për energji të qymyrit, në Azi dhe në ekonomitë në zhvillim në Afrikë, pritet të vazhdojë. Aktualisht është furnizimi që po ndikon si çmimet e menjëhershëm afat-shkurtër ashtu edhe tendencën afat-gjatë për qymyr termik.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of