Plan ambicioz?!

14/07/2014 11:15 AM 0 komente
TEMA TE NGJASHME:

Nga Nini MANO Një paketë e plotë strategjike për të gjithë sektorët nën administrim të Ministrisë së Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave përfshin ndryshime të rëndësishme në sistemin fiskal dhe doganat në sektorin e peshkimit, bujqësisë, shërbimit veterinar, kontrollit ushqimor, treguttë tokës në shërbim të biznesit,eksporteve, fasonit, farërat, etj., me synim zhvillimin e agrobujqësisë, ndërsa përllogarit përfitimet. Nëse Kuvendi e miraton me procedurë të shpejtuar këtë plan për bujqësinë, përfitimet parashikohen të mëdha. Nga formalizimi i sektorit parashikohet […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of