Video News Monitor

Polakët nuk e braktisin Golemin edhe në pandemi

07/08/2020 5:16 PM 0 komente

Fillimi i pandemisë në muajin mars goditi rëndë sektorin e turizmit duke anuluar plotësisht rezervimet e pranverës, por situata duket disi më optimiste të paktën për mesin e muajit korrik dhe për gushtin.

Hotelierët thonë se ka qenë e nevojshmë mbështetja më konkrete dhe në mënyrë të vecantë për turizmin nga qeveria, për të mbajtur gjallë sektorin. Nëse vendi do të ishtë në kushtet e izolimit të plotë, turistët vendas nuk mund të konsiderohen potencialë për të plotësuar të gjitha strukturat akomoduese në zonë si edhe volumin e përvitshëm të rezervimeve.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of