Prioritetet/ Buxheti i ministrive 2013

10/12/2012 3:25 PM 0 komente

Ministria e Arsimit dhe Shkencës Kjo ministri do të ketë në vitin 2013, 38.89 miliardë lekë ose 2.7 për qind e PBB. Këto fonde do të shërbejnë kryesisht për rikonstruksionin dhe ndërtimin e 150-200 klasave, ndërtime të reja e rehabilitim të objekteve arsimore 550-600 klasa dhe sigurimin e pajisjes së tyre.   Ministria e Shëndetësisë Buxheti i kësaj ministrie, në total për vitin 2013, parashikohet të jetë në masën 28.7 miliardë lekë, duke përfaqësuar 2.01 për qind të PBB. Synohet […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of