Procedura e ndryshimit të furnizuesit hap pas hapi

12/03/2019 12:19 PM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrint Bizneset që kanë detyrimin për të dalë në tregun e parregulluar dhe që gjejnë një furnizues privat duhet të ndjekin një procedurë standarde për t’u shkëputur nga Furnizuesi i Mundësisë së Fundit. Por cilat janë hapat që duhet të ndjekë një biznes sipas kuadrit ligjor? Kjo marrëdhënie përcaktohet në vendimin e ERE Nr.113 date 08/07/2016 “Rregullore mbi ndryshimin e furnizuesit te Energjisë Elektrike” specifikisht nenet 5,6,7. Procedura për paraqitjen e kërkesës për ndryshimin e furnizuesit tek furnizuesi aktual: Klienti […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of