Projektligj për mbrojtjen e shëndetit në punë

09/07/2012 10:15 AM 0 komente

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Fondacioni “Friedrich Ebert” zhvilluan një tryezë për sigurinë dhe mbrojtjen e shëndetit në vendet e punës.  Ministria është duke hartuar një projektligj në lidhje me këtë fushë. Aktualisht po merren komente nga palët e interesit. Qëllimi i tryezës të identifikojë mangësitë e mundshme që mund të ketë projektligji në mënyrë që të përmirësohen dhe më pas të eliminohen. Ministria gjithashtu do të analizojë gjendjen aktuale dhe sfidat për arritjen e standardeve evropiane të sigurisë dhe mbrojtjen e shëndetit në punë. Në tryezë morën pjesë edhe përfaqësues të sindikatave, punëdhënës, ekspertë dhe përfaqësues të shoqërisë civile.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of