Prononcimi i Tatimeve

27/07/2020 9:15 AM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrint Informacion mbi procedurat dhe bazën ligjore mbi tatimin mbi të ardhurat personale   Në lidhje me tatimin mbi të ardhurat personale për të ardhurat e përfituara nga individët nga punësimi në dy apo më shumë punëdhënës, referuar dispozitave ligjore në fuqi, secili punëdhënës ku është i punësuar punonjësi, llogarit, mban dhe derdh në llogari të organeve tatimore tatimin mbi të ardhurat personale nga pagat dhe shpërblimet në lidhje me marrëdhëniet aktuale të punësimit. Në pikën 1, të nenit 10 […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of