Protestë para MTI-së për tarifimin e çimentos

09/07/2012 10:17 AM 0 komente


Sot para ndërtesës së Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë do të zhvillohet një protestë e cila ka për qëllim kundërshtimin e tarifës prej 35 % të vendosur për çimenton e importuar.

Këtë protestë e ka organizuar kompania “Besimi Comerce” së bashku me 150 kontraktorët e saj. Edhe pse është kundërshtuar ky vendim i ministres Mimoza Kusari-Lila nga deputetët e Kuvendit dhe kompanitë ai vazhdon të jetë në fuqi.

Vetëm pak kohë më parë në doganë  u ndaluan disa kamion të kompanisë “Sharr Cem”, e cila kishte importuar në Kosovë çimento të papërpunuar.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of