Video News Monitor

Qeveria e Malit të Zi, paketë të dedikuar 120 milion euro për turizmin dhe ulje të taksave e qerave të plazheve.

07/05/2020 4:50 PM 0 komente

Shqipëria ende nuk ka një plan strategjik të ecurisë dhe zhvillimit të turizmit gjatë verës. Momentalisht masat e marra janë vetëm ato të distancimit fizik të cadrave dhe normave të reja të shërbimit. Krahasimin me rajonin vlen ta bëjmë në këtë rast me një shtet si Mali i Zi ku turizmi zë një peshë të rëndëishme në PBB. Vetëm në muajin e parë të pandemisë Mali i Zi vendosi një fond të posacëm për turizmin dhe marrjen e masave lehtësuese për bizneset e këtij sektori.​

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of