Abonohuni:

Marrja e shtetësive nga shqiptarët në BE

390 mijë shqiptarë kanë marrë shtetësi në një prej vendeve të BE në 15 vitet e fundit, rekord në Ballkan. Kryesojnë Greqia dhe Italia. “Monitor” ka përpunuar…

[shikoni]

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« September 2019 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
            1
2* Ekonomia në fokus all day
* Indeksi i Çmimeve të Prodhimeve Bujqësore all day
3* Indeksi i Kushtimit në Ndërtim (për Banesa) all day
4* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
5 6* Indeksi i Çmimeve të Importit all day
7 8
9* Të dhënat faktike të detajuara në \"Accrual\" dhe \"Cash\" all day
* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
10* Borxhi i jashtëm bruto all day
* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (paraprak) all day
* Bilanci i pagave all day
* Tregues të shëndetit financiar all day
* Anketa Tremujore e Forcave të Punës all day
* Statistika të sistemeve të pagave all day
* Pagat all day
11 12* Statistikat e Peshkimit all day
13* Lista e Institucioneve Publike all day
14 15
16* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
* Rezultatet e Vrojtimit Vjetor mbi Mbetjet e Ngurta Urbane all day
17* Tregtia e Jashtme all day
18* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit all day
19* Tregtia me Pakicë all day
20* Statistikat Afatshkurtra all day
21 22
23* Aksidentet Rrugore all day
24* Lëvizjet e Shtetasve all day
25* Statistikat fiaskale të qeverisë all day
* Fluksi i investimeve sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Stoku i investimeve direkte sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Statistika të pozicionit të investimeve ndërkombëtare all day
* Rezultatet e Anketës së Buxhetit të Familjes all day
26* Statistikat e Transportit all day
27* Huatë all day
* Normat e interesit all day
* Ekonomia dhe buxheti all day
* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (përfundimtar) all day
* Depozitat all day
* Kredia për ekonominë all day
* Agregatët monetarë all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Depozitat e përfshira në paranë e gjerë all day
* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e korporatave të tjera financiare all day
28 29
30* Statistika të rezervës ndërkombëtare all day
* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
* Produkti i Brendshëm Bruto all day
           

Data e publikimit Veprimi Lloji i pasurisë Vendndodhja Madhësia Çmimi Agjencia
09/09/2019 Shitje Dyqan Rr. "Siri Kodra", Tiranë 90 m2 145, 000 € Gazeta Çelësi
09/09/2019 Shitje Dyqan Rr. "Margarita Tutulani", Tiranë 52 m2 156, 000 € Gazeta Çelësi
09/09/2019 Shitje Dyqan Rr. "Medar Shtylla", Tiranë 65 m2 195, 000 € Gazeta Çelësi
09/09/2019 Qera Vila Rr. "Ali Visha", Tiranë 190 m2 1, 200 €/ Muaj Real Deal
09/09/2019 Qera Vila Rr. "Qemal Stafa ", Tiranë 280 m2 2, 500 €/ Muaj Real Deal
09/09/2019 Shitje Vila në zonën e Farkës, Tiranë 365 m2 490, 000 € Real Deal
09/09/2019 Shitje Vila pranë TEG-ut, Tiranë 450 m2 340, 000 € Real Deal
09/09/2019 Qera Vila pranë Shkollës së Baletit, Tiranë 298 m2 2, 000 €/ Muaj Real Deal
09/09/2019 Shitje Vila Rr. e "Kavajës", Tiranë 465 m2 135, 000 € Real Deal
09/09/2019 Qera Apartament në qendër të Tiranës 111 m2 350 €/ Muaj Dev-Inf
09/09/2019 Qera Apartament pranë Shkollës së Baletit, Tiranë 99 m2 450 €/ Muaj Dev-Inf
09/09/2019 Qera Apartament pranë Shkollës së Baletit, Tiranë 98 m2 400 €/ Muaj Dev-Inf
09/09/2019 Shitje Apartament në Yzberisht, Tiranë 89.9 m2 85, 000 € Dev-Inf
09/09/2019 Shitje Apartament Rr. e "Dibrës", Tiranë 62 m2 50, 000 € Dev-Inf
09/09/2019 Qera Dyqan Rr. "Mine Peza", Tiranë 45 m2 35, 000 Lekë/ Muaj Gazeta Çelësi
09/09/2019 Shitje Apartament pranë kopshtit Botanik, Tiranë 159.20 m2 240, 000 € Dev-Inf
09/09/2019 Qera Dyqan Rr. "Tefta Tashko", Tiranë 24 m2 50, 000 Lekë/ Muaj Gazeta Çelësi
09/09/2019 Qera Dyqan në zonën e ish-Bllokut, Tiranë 150 m2 2, 000 €/ Muaj Gazeta Çelësi
09/09/2019 Shitje Apartament Rr. e "Elbasanit", Tiranë 160 m2 190, 000 € Dev-Inf