Abonohuni:

Marrja e shtetësive nga shqiptarët në BE

390 mijë shqiptarë kanë marrë shtetësi në një prej vendeve të BE në 15 vitet e fundit, rekord në Ballkan. Kryesojnë Greqia dhe Italia. “Monitor” ka përpunuar…

[shikoni]

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« August 2019 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
      1 2 3 4
5* Statistikat e Kulturës all day
6 7 8* Të dhëna të pasqyrave financiare të bankave all day
* Tregues të shëndetit financiar all day
* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
9 10 11
12 13* Të dhënat faktike të detajuara në \"Accrual\" dhe \"Cash\" all day
* Statistika të sistemeve të pagave all day
14* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (paraprak) all day
* Treguesit Demografikë all day
15* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
16 17 18
19* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit all day
* Tregtia e Jashtme all day
20 21* Aksidentet Rrugore all day
22* Të huajt dhe azilkërkuesit në Shqipëri all day
23* Lëvizjet e Shtetasve all day
24 25
26* Statistikat fiaskale të qeverisë all day
* Statistika të sistemeve të pagave all day
* Bilanci i Energjisë Elektrike all day
27* Ekonomia dhe buxheti all day
* Statistikat e Transportit all day
28 29* Huatë all day
* Normat e interesit all day
* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (përfundimtar) all day
* Depozitat all day
* Kredia për ekonominë all day
* Agregatët monetarë all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Depozitat e përfshira në paranë e gjerë all day
* Bilanci sektorial i shoqërive të kursim-kreditit all day
30* Statistika të rezervës ndërkombëtare all day
* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
* Lejet e Ndërtimit all day
31  

Data e publikimit Veprimi Lloji i pasurisë Vendndodhja Madhësia Çmimi Agjencia
22/07/2019 Shitje Dyqan Rr. "Gjin Bue Shpata", Tiranë 250 m2 437, 500 € Gazeta Çelësi
22/07/2019 Shitje Dyqan Rr. "Muhamet Gjollesha", Tiranë 240 m2 960, 000 € Gazeta Çelësi
22/07/2019 Shitje Dyqan Rr. "Emin Duraku", Tiranë 82 m2 246, 000 € Gazeta Çelësi
15/07/2019 Shitje Dyqan Rr. "Qemal Stafa", Tiranë 105 m2 290, 000 € Dev-Inf
15/07/2019 Shitje Dyqan Blv. "Bajram Curri", Tiranë 51.1 m2 260, 000 € Dev-Inf
15/07/2019 Shitje Dyqan Rr. "Medar Shtylla", Tiranë 29 m2 55, 000 € Dev-Inf
15/07/2019 Shitje Dyqan pranë shkollës "Vasil Shanto", Tiranë 123.03 m2 200 ,000 € Dev-Inf
08/07/2019 Shitje Dyqan mbi Komunën e Parisit, Tiranë 110 m2 150,000 € Real Deal
08/07/2019 Shitje Vila Rr. "Vasil Shanto", Tiranë 380 m2 380,000 € Real Deal
08/07/2019 Shitje Dyqan pranë Pistës Iliria, Durrës 74 m2 40,000 € Real Deal
24/06/2019 Shitje Dyqan në Durrës 1,750 m2 750, 000 € Gazeta Çelësi
24/06/2019 Shitje Dyqan në Sauk, Tiranë 430 m2 250, 000 € Gazeta Çelësi
24/06/2019 Shitje Dyqan në Laprakë, Tiranë 80 m2 200 €/m2 Gazeta Çelësi
17/06/2019 Qera Zyra Rr. "Myrtezim Këlliçi", Tiranë 85 m2 600 €/ muaj Real Deal
17/06/2019 Shitje Zyra Rr. "Sami Frashëri", Tiranë 35 m2 90,000 € Real Deal
17/06/2019 Shitje Zyra Rr. "Myslym Shyri", Tiranë 46 m2 120,000 € Real Deal
17/06/2019 Shitje Zyra Rr. "Dritan Hoxha", Tiranë 300 m2 200,000 € Real Deal
17/06/2019 Shitje Zyra Rr. "Nikolla Jorga", Tiranë 196 m2 300,000 € Real Deal
10/06/2019 Shitje Zyra Rr. e "Elbasanit", Tiranë 756 m2 1, 370, 000 € Dev-Inf