Abonohuni:

MONITOR EKONOMI 4. Qeveria shtrëngon rripat për buxhetin 2020. Në pikëpyetje, rritja ekonomike. Me pasaporta në duar për festat e nëntorit

Qeveria parashikon të mbledhë nga taksat që paguajnë bizneset dhe individët rreth 4 miliardë euro vitin e ardhshëm…

[shikoni]

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« November 2019 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
        1* Statistikat e Kulturës all day
2 3
4 5 6 7 8* Të dhëna të pasqyrave financiare të bankave all day
* Tregues të shëndetit financiar all day
* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
9 10
11* Të dhënat faktike të detajuara në \"Accrual\" dhe \"Cash\" all day
* Statistika të sistemeve të pagave all day
* Rezultatet Paraprake të Anketës Strukturore të Ndërmarrjeve all day
12* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (paraprak) all day
* Vjetari Statistikor all day
13 14* Treguesit Demografikë all day
15* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
* Teknologjia e Informacionit dhe Komunikimit në Familje all day
16 17
18* Tregtia e Jashtme all day
19* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit all day
20 21* Aksidentet Rrugore all day
22* Bilanci i Energjisë Elektrike all day
* Vjetari Statistikor Rajonal all day
23 24
25* Llogaritë financiare të sektorit të korporatave jo financiare dhe ekonomive all day
* Llogaritë financiare të të gjithë sektorëve all day
* Statistikat fiaskale të qeverisë all day
* Llogaritë financiare të sektorit të qeverisë së përgjithshme all day
* Llogaritë financiare të sektorit jo rezident all day
* Statistika të sistemeve të pagave all day
* Llogaritë financiare të sektorit financiar all day
* Statistikat mbi të Ardhurat dhe Nivelin e Jetesës all day
26* Lëvizjet e Shtetasve all day
* Statistikat e Transportit all day
27* Depozitat all day
* Kredia për ekonominë all day
* Huatë all day
* Normat e interesit all day
* Ekonomia dhe buxheti all day
* Depozitat e përfshira në paranë e gjerë all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
* Statistika të rezervës ndërkombëtare all day
* Bilanci sektorial i shoqërive të kursim-kreditit all day
* Agregatët monetarë all day
* Lejet e Ndërtimit all day
28 29 30* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (përfundimtar) all day
 

Data e publikimit Veprimi Lloji i pasurisë Vendndodhja Madhësia Çmimi Agjencia
28/10/2019 Shitje Dyqan Blv. "Bajram Curri", Tiranë 13 m2 135, 000 € Real Deal
28/10/2019 Shitje Dyqan në Kombinat, Tiranë 91 m2 130, 000 € Real Deal
28/10/2019 Shitje Dyqan Rr. "Hoxha Tahsim", Tiranë 145 m2 185, 000 € Real Deal
28/10/2019 Qera Zyra Rr. "Emin Duraku", Tiranë 45 m2 450 €/ Muaj Real Deal
28/10/2019 Qera Zyra Blv. "Gjergj Fishta", Tiranë 82 m2 650 €/ Muaj Real Deal
28/10/2019 Qera Zyra Rr. "Myslym Shyri", Tiranë 100 m2 500 €/ Muaj Real Deal
28/10/2019 Qera Vila Rr. "Artan Lenja", Tiranë 300 m2 800 €/ Muaj Gazeta Çelësi
28/10/2019 Shitje Vila tek "Kodra e Priftit", Tiranë 112 m2 25, 000 Lekë / Muaj Gazeta Çelësi
28/10/2019 Qera Vila Rr. "3 Vëllezërit Kondi", Tiranë 105 m2 550 €/ Muaj Gazeta Çelësi
28/10/2019 Shitje Vila Rr. e "Kavajës" Tiranë 240 m2 375, 000 € Gazeta Çelësi
28/10/2019 Shitje Vila në Laprakë, Tiranë 120 m2 150, 000 € Gazeta Çelësi
28/10/2019 Shitje Vila Rr. "Myslym Keta", Tiranë 200 m2 200, 000 € Gazeta Çelësi
28/10/2019 Qera Apartament pranë "Pazarit të Ri", Tiranë 120 m2 800 €/ Muaj Dev-Inf
28/10/2019 Qera Apartament tek "Kompleksi Magnet", Tiranë 60 m2 400 €/ Muaj Dev-Inf
28/10/2019 Qera Apartament në zonën e ish-Bllokut, Tiranë 171 m2 2, 000 €/ Muaj Dev-Inf
28/10/2019 Shitje Apartament Blv. "Gjergj Fishta", Tiranë 122 m2 220, 000 € Dev-Inf
28/10/2019 Shitje Apartament pranë stadiumit "Dinamo", Tiranë 288 m2 300, 000 € Dev-Inf
28/10/2019 Shitje Apartament Rr. "Myslym Shyri", Tiranë 90 m2 126, 000 € Dev-Inf
28/10/2019 Shitje Apartament Rr. "Dritan Hoxha", Tiranë 117.26 m2 80, 000 € Dev-Inf