Regjimi fiskal për artistët

03/05/2021 9:32 AM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrint Në rastin e një artisti, i cili krijon vepra arti dhe zotëron të drejtën e autorit, për çdo aktivitet apo ekspozim të veprave të artit, apo shitje rast pas rasti të tyre (jo i vazhdueshëm) konsiderohet si një veprimtari pasive ekonomike, nuk i plotëson kriteret sipas ligjit të procedurave tatimore dhe atij të TVSH (ligjet ku përmendet regjistrimi i aktiviteteve në Tatime). Në këto kushte, një artist detyrohet të bëjë deklarim dhe pagesë për shitjet e kryera sipas pikës […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of