Renault Romania dhe Dacia rregjistrojnë rënie

09/07/2012 11:15 AM 0 komente

Rregjistrimet e Renault dhe Dacia në Gjermani ranë në gjashtë e parë të vitit me 4.4% në 77,517 makina duke zënë 4.7% në treg, i cili ka një total rregjistrimesh prej 1,634 milionë mjete, sipas të dhënave zyrtare të regjistrimit të makinave në Gjermani, KBA.

Në qershor, rregjistrimet e Renault and Dacia u rritën me 1% në 14,013 mjete, ndërkohë që tregu në përgjithësi u rrit me 2.9%. Prodhuesit gjermanë të makinave kanë zënë 64% të tregut total në gjysmën e parë të vitit, ku pjesën më të madhe (22%) e ka Volkswagen.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of