Rumani, pagesa 1.72 miliardë detyrime këtë vit ndaj huadhënësve ndërkombëtarë

06/01/2014 2:56 PM 0 komente

Këtë vit , Rumania duhet të paguajë më shumë se 1.72 miliardë euro për Fondin Monetar Ndërkombëtar, Bashkimin Evropian dhe Bankën Ndërkombëtare për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), sipas të dhënave nga Qeveria rumune botuar nga Agerpres Neësëire. Për FMN , Rumania duhet të paguajnë këtë vit rreth 1 miliardë euro . Për BE-në , ajo duhet të paguajë 150.100.000 euro .

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of