Video News Monitor

Sa do të kushtojë fiskalizimi për bizneset?

08/07/2021 10:00 AM 0 komente

Kontabilisti, Armand Mala në intervistën për Monitor Brief Insight thotë se bazuar në çmimet e tregut për biznesin e vogël që do të blejë kasë të re për fiskalizmin, përfshirë tarifën e internetit, e nxjerrjes së certifikatës elektronike dhe mirëmbajtjes së pajisjes do t’i kushtojë rreth 350 euro. Kostot e fiskalizimit për bizneset e shërbimit dhe prodhimit që do të përdorin zgjedhjet software janë në fashën e 1,200-1,300 eurove. Detajet i gjeni në intervistën e plotë.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of