Sapin: Rritja e Francës për 2016 synon në 1.5 përqind

17/02/2016 10:31 AM 0 komente

Ministri francez i Financave Michel Sapin tha të martën se ai vazhdonte ti qëndronte besnik objektivit për rritje ekonomike prej 1.5 për qind këtë vit, pavarësisht një sërë ‘ngjarjesh dhe turbullirash’.

‘Banka e Francës deklaron 0.4 për qind për tremujorin e parë,’ tha ai për BFM TV. ‘Unë mendoj se ne jemi duke ecur në këtë drejtim për mbarë vitin në tërësi, fakt i cili na pozicionondiku rreth 1.5 për qind, 1.6 për qind.’

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of