Serbi/ Adriatic Metals zgjeron planet e eksplorimit në projektin Raska

23/03/2021 12:59 PM 0 komente

Adriatik Metalet, kompani me qendër në Mbretërinë e Bashkuar kanë zgjeruar planet e saj të eksplorimit në projektin Serbi të zinkut, plumbit dhe argjendit në 2021.

Programi do të vazhdojë fokusin kryesor të kompanisë në perspektivat e Kizevak dhe Sastavci, por gjithashtu do të identifikojë zona të reja të mineralizimit të bazës dhe metaleve të çmuar nga shënjestrat Brownfield në të gjithë zonën, sipas deklaratës së tyre.

Për më tepër, një platformë e tretë e shpimit të diamantit do të vendoset në Projektin Raska brenda muajit të ardhshëm, i cili fillimisht do të synojë perspektivat e venës epitermale Karadak dhe Rudnica.

“Adriatiku do të vazhdojë të hulumtojë sistematikisht rreth perspektivave të Kizevak dhe Sastavci, me synimin për të gjeneruar një burim të konsiderueshëm për të mbështetur një operacion të rëndësishëm të minierave të hapura. Bazuar në rezultatet e deritanishme dhe një studim në Raska do të jepet në gjysmën e dytë të vitit, pasi të kenë përfunduar DFS, VNMS “- tha Paul Cronin, Drejtori Menaxhues dhe Drejtori i Përgjithshëm i Adriatikut.

 

/SEENEWS

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of