Serbi / BEI siguron 30 milionë € për të përmirësuar ndikimin social të NVM-ve

06/07/2020 9:30 AM 0 komente

Banka Europiane e Investimeve (BEI) dhe UniCredit Bank Srbija AD (UCBS) kanë nënshkruar këstin e parë prej 15 milionë eurosh të një kredie inovative për financim prej 30 milionë eurosh, për të ndihmuar kompanitë serbe, të vogla dhe të mesme, për të përmirësuar ndikimin social të biznesit të tyre në fusha si barazia gjinore, punësimi i të rinjve dhe përfshirja sociale. Kredia nga banka e BE-së po plotësohet me një grant prej 4 milionë € të siguruar nën Nismën e […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of