Serbi, nismë për të ulur çmimet e roaming për qytetarët e saj

29/03/2013 1:48 PM 0 komente

images (2)Ministria serbe e Tregtisë së Jashtme dhe të Brendshme dhe Post-Telekomunikacionit dhe Agjencia për Komunikime Elektronike (RATEL) do të lançojë një iniciativë përpara Komisionit Europian për të ulur çmimet roaming për qytetarët serbë që përdorin telefona celularë gjatë qëndrimit të tyre në BE.
Përfaqësuesit e Ministrisë dhe Ratel kanë arritur një marrëveshje mbi këtë çështje dhe do të realizojnë një seri konsultimesh me përfaqësues të Komisionit Evropian në mënyrë që të arrihet ulje e konsiderueshme të çmimeve të roaming për qytetarët e Serbisë qëndrojnë në vendet e BE-së.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of