Serbia përafron kandidimin në BE

05/11/2012 1:20 PM 0 komente

Zëvendëskryeministri serb, Aleksandër Vuçiç tha se Serbia mund të marrë një datë e kushtëzuar për bisedimet e pranimit në BE më shpejt se muaji dhjetor. Ai tha se një mundësi e tillë, edhe pse jo shumë realiste, nuk mund të përjashtohet dhe do të përfaqësojnë një arritje pabesueshme.

Në një intervistë televizive në Beograd Prva, ai tha se shumë duhet të bëhet për këtë qëllim, strategjia anti-korrupsion, ligji i ri i blerjes publike dhe ndryshimet në Ligjin për Procedurën Penale.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of