Shitja te “Balfin” METE sqaron procedurën e shitjes së ACR

11/02/2013 4:21 PM 0 komente

Ministria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës sqaron se ka nënshkruar me shoqërinë “Darfo” s.p.a. marrëveshjen e koncesionit të formës ROT për minierën e kromit në Bulqizë, fabrikën e pasurimit në Bulqizë, të impiantit të seleksionimit në Klos dhe të uzinës së ferrokromit në Burrel, e cila është miratuar me ligjin nr.8791, datë 10.5.2001. “Darfo” s.p.a. ka themeluar “Darfo Albania” sh.p.k. më 14.04.2000, regjistruar si person juridik me vendimin e Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë, nr. 23729, datë 05.05.2000, me NIPT […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of