Shpejt per bashkim

22/09/2007 12:00 AM 0 komente

FacebookLinkedinTwitteremailPrint Kooperativat bujqësore moderne në vendin tonë janë të domosdoshme, por për realizimin e tyre nevojitet akoma kohë. Të këtij mendimi janë përfaqësuesit e organizmave të huaja, që po ndihmojnë në këtë fushë. Mungesa e besimit te njëri-tjetri dhe kujtimi i hidhur i termit "kooperativë" vazhdojnë të mbeten më të forta te fermeri, sesa nevoja për të fituar nga toka bujqësore. Pikërisht, si rezultat i besimit të pamjaftueshëm të fermerëve, përfaqësuesit e organizmave të huaja mendojnë se nevojitet ende kohë […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of