Shpenzimet për banesë, Dibra rekord në vend; Si krahasohemi me Europën

26/08/2019 8:10 AM 0 komente

Shpenzimet për banesë, energji elektrike dhe ujë përbëjnë një nga tre grupet me peshën më të madhe në totalin e shpenzimeve të familjeve shqiptare, duke u renditur pas shpenzimeve për ushqime. Sipas të dhënave në Anketën e Buxhetit të Familjeve 2017, pesha e këtij grupi në totalin e shpenzimeve të familjeve ishte 10.6%. Krahasuar me një vit më parë, këto shpenzime janë rritur me 7%. Në krahasim me Bashkimin Europian, shpenzimet për këtë grup janë rreth dy herë më të […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of