Video News Monitor

Shpenzimet që u rëndojnë shqiptarëve

29/06/2019 10:30 AM 0 komente

Shqiptarët shpenzojnë më shumë për ushqime dhe arsim, europianët për banesë dhe argëtim. Shpenzimet për ushqime, arsim dhe komunikim u rëndojnë më shumë familjeve shqiptare në krahasim me një familje europiane…
lexoni

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of