Video News Monitor

Shqiptarët kanë rrogat më të ulëta në rajon

18/07/2020 10:08 PM 0 komente

Në Shqipëri, paga për një të punësuar në çfarëdo sektori apo niveli, është më e ulëta në rajon. Pas përpunimit të të dhënave nga institutet statistikore të Shqipërisë, Maqedonisë, Serbisë, Bosnjës dhe Kosovës për vitin 2019, Monitor ka krahasuar tabelat e pagave bruto sipas aktiviteteve ekonomike.

Paga mesatare në Shqipëri në vitin 2019 ishte 420 euro, që është të paktën 30% më e ulët se e të gjitha vendeve të tjera të rajonit. [lexoni]

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of