Shtohen fluturimet nga Rinasi

24/06/2020 4:06 PM 0 komente

Janë shtuar fluturimet nga Rinasi, ndonëse pjesa më e madhe e shqiptarëve ende nuk mund të udhëtojnë, pasi lejohen të fluturojnë etëm shtetasit e BE-së, shtetasit shqiptarë me leje qëndrimi në një vend të BE-së dhe ata me viza.

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e enjte janë:⠀⠀
⠀⠀
✈Air Albania (ZB 2001) Tiranë – Romë dhe kthim
✈Wizz Air (W6 2882) Tiranë – Vjenë dhe kthim
✈Wizz Air (W6 3845) Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈Wizz Air (W6 3841) Tiranë – Dortmund dhe kthim
✈Wizz Air (W9 4466) Tiranë – Londer dhe kthim
✈Wizz Air (W6 3853) Tiranë – Piza dhe kthim
✈Air Albania ( ZB 2003) Tiranë Milano dhe kthim
✈Albawings (2B 273) Tiranë – Perugia dhe kthim
✈Air Serbia (JU213) Tiranë – Beograd dhe kthim
✈Air Albania (ZB 2005) Tiranë – Bolonja dhe kthim
✈Albawings (2B 231) Tiranë – Pisa dhe kthim
✈Albawings (2B 231) Tiranë – Frankfurt dhe kthim
⠀⠀
TIA rekomandon pasagjerët të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀
Ndërkohë, nisjet nga Shqipëria janë ende të kufizuara për personat që nuk janë të pajisur me leje qëndrimi apo pasaportë për destinacionet EU.⠀

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of