Si do të funksionojë Bursa e Energjisë dhe zgjedhja e aksionerëve

Flet Enea Karakaçi, drejtor juridik në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë   Kalimi në qeveri i vendimit “Për krijimin dhe përcaktimin e formës ligjore dhe të strukturës së pronësisë së kapitalit të operatorit të tregut” është vetëm një nga dy hapat e fundit që kanë mbetur për finalizimin e projektit. Enea Karakaçi, drejtor juridik në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë, në një intervistë për “Monitor”, sqaron se ky autoritet ka gati edhe vendimin e dytë, që është kusht për të … Continue reading Si do të funksionojë Bursa e Energjisë dhe zgjedhja e aksionerëve