Si po ndihmohet biznesi me paketat financiare anti-COVID-19?

22/06/2020 11:55 AM 0 komente

Sipërmarrësit kryesorë të këpucëve, turizmit, shoqata të biznesit dhe Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë ngrenë shqetësimin për kushtet e ofruara nga qeveria te kredia me “Garancinë sovrane 2”, pasi norma e lartë e interesit 5% dhe subvencionimi 60% nga shteti janë të pafavorshme për t’i ndihmuar në periudhë krize. Për sektorin fason të veshjeve, kredia me garancinë e parë sovrane vlerësohet si mbështetje reale për pagat e punonjësve. Biznesit të vogël do t’i rritet aftësia për të mbijetuar pas COVID-19 […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of