Video News Monitor

Si të gjenerohet hapësira për rritjen e sektorit prodhues?

31/05/2021 12:28 PM 0 komente

Më shumë se sa lehtësitë fiskale, prodhuesit kërkojnë reforma strukturore dhe një sistem të drejtë taksimi që të nxitet prodhimi vendas dhe të rritet baza e eksporteve.

Gjithashtu, kërkohet të nxiten investimet në procesimin e lëndëve të para.

Për të na folur rreth kërkesave të tyre, kemi ftuar në Monitor Brief Insight, Arben Shkodra, sekretar i përgjithshëm i Shoqatës së Prodhuesve.

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of