Si t’u qasemi fondeve të Bashkimit Europian për Shqipërinë

11/03/2013 2:30 PM 0 komente

Me një total prej EUR 783 milionë për vitet 2011 dhe 2012, asistenca financiare e huaj dhënë Shqipërisë përbën një burim të konsiderueshëm të hyrash për ekonominë shqiptare. Kjo ndihmë përbëhet nga kredi të buta të kontraktuara nga qeveria shqiptare dhe të shpenzuara kryesisht në vepra infrastrukture; në kontrata shërbimesh kryesisht në këshillime; dhe në grante të akorduara direkt nga donatorët, kryesisht për organizata jofitimprurëse vendore. Angazhimet e donatorëve për 2013 arrijnë në EUR 401 milionë dhe do të jepen […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of