Smartphone-t më të shtrenjtë të momentit

23/08/2016 9:24 AM 0 komente

Ofertat speciale të Samsung dhe Apple janë të mrekullueshme dhe të gjithë shkojnë pas tyre, por me miliona njerëz shijojnë këto smartphone…
Nëse keni disa para më shumë dhe doni të keni diçka që nuk e ka askush, ne ju listojmë 5 smartphone-t më të shtrenjtë në botë.
Këta telefona kanë sistem operimi Android, duke qenë se Apple nuk lejon prodhues të tjerë telefonash të përdorin sistemin iOS.
Të gjithë këta telefona kanë të njëjtën hapësirë memorie me telefonat normalë, disa kanë disa tipare të veçanta dhe janë thjesht të bukur.

monitor 743.indd

monitor 743.indd

monitor 743.indd

 

monitor 743.indd

 

monitor 743.indd

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of