Jeni duke lexuar në: SPECIALE COVID-19

Abonohuni:

Devijimi i trafikut në nyjen “Shqiponja”

Harta e menaxhimit të trafikut në nyjen “Shqiponja”. Ky plan do të nis të zbatohet duke nisur nga dita e hënë, 26 Tetor

[shikoni]

Kërkesat e biznesit

Dhomat e Tregtisë në Tiranë dhe Durrës kërkojnë pezullim të tatimeve për përballimin e Covid 19, ja të gjitha kërkesat. Dhomat e Tregtisë dhe industrisë në Tiranë dhe Durrës kërkuan…

“Lufthansa Industry Solutions” zgjedh të punojë nga shtëpia

Rreth 210 punonjës të kompanisë “Lufthansa Industry Solutions” do të punojnë nga shtëpia për 3 javë, për shkak të karantinimit të vendit nga koronavirusi. Përfaqësues të kompanisë thanë për “Monitor”…

Kompanitë po zbatojnë “punën e zgjuar”

Pajaj: Garanton vazhdimin e aktivitetit të biznesit. Rekomandohet, krijimi i burimeve nga kompanitë dhe ndërveprimi mes punonjësve   Kompanitë në Kinë, fillimisht për shkak të gjendjes nga koronavirusi, nisën të…

Tkurret tregu i fluturimeve nga koronavirusi, sa do të jenë efektet në të ardhura

“Shifra është e konsiderueshme, do të mbartet për një periudhë më shumë se 1 -vjeçare”   Emergjenca e krijuar në vend për shkak të shtimit të rasteve me koronavis, po…

“Nga Call Center te vilat private, rritet interesi për dezinfektim”

Adriatik Spahiu, Drejtues Teknik, kompania DSO    Si ka qenë kërkesa në dy javët e fundit kur është ngritur edhe alarmi për koronavirusin në vendin tonë? Ne kemi pasur shumë…

Tregu i reklamave në ngërç

Shpenzimet për reklama janë të parat që ulen në kohë të vështira. Burime nga agjencitë publicitare pohojnë se pjesa më e madhe e kompanive i kanë ndaluar të gjitha fushatat…

Dezinfektimi, biznesi që po lulëzon në kohën e koronës

Supermarketet, restorantet e një sërë njësish specifike, me ligj duhet të bëjnë dezinfektim në mënyrë sistematike, për të përmbushur kriteret higjieno-sanitare. Një pjesë e mirë e tyre e respektojnë këtë…

“Për herë të parë, kërkesa nga administratorët e pallateve, kostot”

Fatos Lashi, Administrator Egian Med sh.p.k   A ka ndryshuar kërkesa për shërbimet tuaja gjatë këtyre kohëve, nisur edhe nga situata me koronavirusin? Ne kemi më shumë se 9 vite…

7 mënyra sesi bizneset mund të reagojnë ndaj koronavirusit

  Organizata Botërore e Shëndetësisë e ka deklaruar pandemi COVID-19. Shtetet po përballen me “faza të ndryshme të sëmundjeve”, teksa virusi vazhdon të përhapet me shpejtësi. Bizneset duhet të sigurohen…

Ndihma që të rinjtë mund të japin në kufizimin e përhapjes së koronavirusit

Ndërkohë që “novela e koronavirusit” po bëhet e njohur në të gjithë botën, rrjeti i liderëve të rinj nën 30 vjeç, Global Shapers, po ndërmerr veprime në më shumë se…