Jeni duke lexuar në: Sponsored Article

Abonohuni:

Kalendari i Botimit të Statistikave Ekonomike


« December 2019 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
            1
2* Ekonomia në fokus all day
3* SDG all day
4* Indeksi i Kushtimit në Ndërtim (për Banesa) all day
5* Indeksi i Çmimeve të Prodhimit all day
6* Indeksi i Çmimeve të Importit all day
* Statistikat mbi të Ardhurat dhe Nivelin e Jetesës all day
7 8
9 10* Bilanci i pagave all day
* Borxhi i jashtëm bruto all day
* Tregues të shëndetit financiar all day
* Statistika të sistemeve të pagave all day
* Anketa Tremujore e Forcave të Punës all day
* Indeksi i Çmimeve të Konsumit all day
11* Pagat all day
12* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (paraprak) all day
* Tregtia me Pakicë all day
13* Statistikat Afatshkurtra all day
14 15
16* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e Bankës Qendrore all day
* Regjistrimet në Arsimin Parauniversitar all day
17* Tregtia e Jashtme all day
18* Indeksi i Harmonizuar i Çmimeve të Konsumit all day
19* Ndërmarrjet e Huaja në Shqipëri all day
20* Kalendari i Publikimeve të INSTAT all day
21 22
23* Aksidentet Rrugore all day
24* Statistikat fiaskale të qeverisë all day
* Fluksi i investimeve sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Stoku i investimeve direkte sipas shtetit dhe aktivitetit ekonomik all day
* Statistika të pozicionit të investimeve ndërkombëtare all day
* Produkti i Brendshëm Bruto all day
25 26* Lëvizjet e Shtetasve all day
27* Huatë all day
* Normat e interesit all day
* Ekonomia dhe buxheti all day
* Treguesit fiskal të konsoliduar të qeverisjes së përgjithshme (përfundimtar) all day
* Depozitat all day
* Kredia për ekonominë all day
* Bilanci sektorial dhe paraqitja monetare e korporatave të tjera financiare all day
* Agregatët monetarë all day
* Të dhëna të korporatave depozituese all day
* Depozitat e përfshira në paranë e gjerë all day
* Statistikat e Transportit all day
28 29
30 31* Statistika të rezervës ndërkombëtare all day
* Kursi i këmbimit në fund të periudhës all day
         
Njoftim per Ankand

Njoftim per Ankand

EPIDAM SHPK, shoqëri në falimentim, e përfaqësuar nga Administratorja e Falimentimit, njofton shitje në ankand e një pasurie të paluajtshme: ndërtesë dhe truall në proces legalizimi: • 1204,4 metra katrorë…
HUAWEI sjell pajisje dhe teknologji të sigurta

HUAWEI sjell pajisje dhe teknologji të sigurta

HUAWEI sjell pajisje dhe teknologji të sigurta Huawei, operatori kryesor i 5G, është i përkushtuar të sigurojë pajisje të sigurta dhe të besueshme për një botë plotësisht të lidhur dhe…
5G dhe zhvillimi i infrastrukturës fikse, fokusi i investimeve në vitet e ardhshme

5G dhe zhvillimi i infrastrukturës fikse, fokusi i investimeve në vitet e ardhshme

5G dhe zhvillimi i infrastrukturës fikse, fokusi i investimeve në vitet e ardhshme Intervistë me drejtorin e përgjithshëm të Vodafone Albania, Achilleas Kanaris Z. Kanaris, pak ditë më parë sollët…
Lavazza hap një qëndër të re trajnimi në Shqipëri, në partneritet me Marketing & Distribution

Lavazza hap një qëndër të re trajnimi në Shqipëri, në partneritet me Marketing & Distribution

Lavazza hap një qëndër të re trajnimi në Shqipëri, në partneritet me Marketing & Distribution Qendra e re e Trajnimit, simbol i ekspertizës së kafesë, kërkimit dhe eksperimentimit, është hapur…
Panairi i tekstilit dhe lëkurës 2019 / Risi, potencial dhe bashkëpunim

Panairi i tekstilit dhe lëkurës 2019 / Risi, potencial dhe bashkëpunim

Panairi i tekstilit dhe lëkurës 2019 Risi, potencial dhe bashkëpunim Panairi i Tekstilit dhe Lëkurës 2019 ishte “stacioni” dyditor, i cili mblodhi të gjithë individët dhe subjektet, të lidhur ngushtësisht…
Tekstil dhe Lëkurë – Panair apo Event multidimensional

Tekstil dhe Lëkurë – Panair apo Event multidimensional

Tekstil dhe Lëkurë Panair apo Event multidimensional Historia e prodhimit të tekstilit dhe lëkurës në Shqipëri i ka rrënjët thellë në histori duke qenë një ndër sektorët me te rëndësishëm…
E ardhmja pa tym, Philip Morris International prezanton pajisjen më të re IQOS 3 DUO

E ardhmja pa tym, Philip Morris International prezanton pajisjen më të re IQOS 3 DUO

E ardhmja pa tym, Philip Morris International prezanton pajisjen më të re IQOS 3 DUO IQOS 3 DUO, pajisja më e re e produkteve pa tym, është tashmë pjesë e…
Edicioni i katërt i Tirana Auto Sallon 2019, cilësi dhe standarde

Edicioni i katërt i Tirana Auto Sallon 2019, cilësi dhe standarde

EDICIONI I KATëRT I TIRANA AUTO SALLON 2019, CILËSI DHE STANDARDE Expocity Albania mbledh brandet më të njohura të automobilëve në Auto Sallon 2019 Expocity Albania organizoi eventin më të…
Energy Expo & Forum 2019, çfarë të rejash solli Expocity në këtë edicion të tretë

Energy Expo & Forum 2019, çfarë të rejash solli Expocity në këtë edicion të tretë

Energy Expo & Forum 2019, çfarë të rejash solli Expocity në këtë edicion të tretëI kthyer tashmë në traditë, Expocity Albania ka organizuar për herë të tretë “Energy Expo &…
Teknologji, inovacion dhe … histori frymëzimi në Expocity Albania, çfarë solli Tirana Tech Open 2019

Teknologji, inovacion dhe … histori frymëzimi në Expocity Albania, çfarë solli Tirana Tech Open 2019

Teknologji, inovacion dhe … histori frymëzimi në Expocity Albania, çfarë solli Tirana Tech Open 2019 Ngjarjet dedikuar teknologjisë, inovacionit dhe startup-eve, për fat të keq, janë të rralla në Tiranë,…
Në resortin më elitar në Shqipëri, ku vlera në rritje e pronës e bën investimin më të sigurt

Në resortin më elitar në Shqipëri, ku vlera në rritje e pronës e bën investimin më të sigurt

Në resortin më elitar në Shqipëri, ku vlera në rritje e pronës e bën investimin më të sigurt Ku dhe si të investohet është një ndër dilemat më të mëdha…
Njihuni me kompaninë e cila ofron partneritet dhe garanci, që çdo pronë të marrë vlerën e duhur

Njihuni me kompaninë e cila ofron partneritet dhe garanci, që çdo pronë të marrë vlerën e duhur

Njihuni me kompaninë e cila ofron partneritet dhe garanci, që çdo pronë të marrë vlerën e duhur Sikurse shprehet edhe Henry Thoreau: “Suksesi zakonisht u shkon atyre që janë duke…
Ndryshime në aeroportin “Nënë Tereza”: Një Duty-Free si në aeroportet më të mëdha të botës!

Ndryshime në aeroportin “Nënë Tereza”: Një Duty-Free si në aeroportet më të mëdha të botës!

Ndryshime në aeroportin “Nënë Tereza”: Një Duty-Free si në aeroportet më të mëdha të botës! Pasagjerët e aeroportit "Nënë Tereza" shumë shpejt do të kenë një arsye të fortë për…
Përse një “Tirana Tech Open 2019”

Përse një “Tirana Tech Open 2019”

Përse një “Tirana Tech Open 2019” Ja se ç’sjell të re Tirana në agjendën e saj vjetore të ICT-së në Expocity Albania Transformimi digjital sot përfshin pothuajse çdo gjë që…
Direct Banking – Më shumë se dixhitalizim

Direct Banking – Më shumë se dixhitalizim

Direct Banking – Më shumë se dixhitalizim Intervistë me Z. Besar Pllana, Drejtor i Departamentit të Klientëve Privatë dhe Shërbimeve Bankare në bankën ProCredit. Dedikuar Klientëve të saj Individë, banka…
Studimi tregon se vlera e shtëpisë rritet me 3.1% kur ka akses tek fibra optike.

Studimi tregon se vlera e shtëpisë rritet me 3.1% kur ka akses tek fibra optike.

Studimi tregon se vlera e shtëpisë rritet me 3.1% kur ka akses tek fibra optike. Sipas një raporti të publikuar nga FTTH Connect (Fiber to the Home) aksesi në internet…
Digicom ju tregon se si të mbroheni nga linket e dëmshme për kompjuterin tuaj

Digicom ju tregon se si të mbroheni nga linket e dëmshme për kompjuterin tuaj

Digicom ju tregon se si të mbroheni nga linket e dëmshme për kompjuterin tuaj As softwerët e sigurisë më të lartë nuk do ju shmangin dot dhimbjen e kokës që…
Dyert që hapen për të rinjtë në Philip Morris Albania

Dyert që hapen për të rinjtë në Philip Morris Albania

Dyert që hapen për të rinjtë në Philip Morris Albania Përmes programeve të internshipit në Philip Morris Albania, çdo vit rekrutohen studentë të sapodiplomuar që ndajnë dëshirën për të mësuar…