Statistika për lejet e ndërtimit, T III 2012

11/02/2013 2:55 PM 0 komente

Numri i lejeve të ndërtimit të miratuara për ndërtesa gjatë tremujorit të tretë 2012 është 37 nga të cilat 27 leje janë miratuar për ndërtesa banimi dhe 10 për ndërtesa të tjera si hotele, ndërtesa tregtare, etj. Krahasuar me tremujorin e dytë 2012 ky tregues është rritur 105.5 % ndërsa krahasuar me njëjtën periudhë të vitit të kaluar është ulur 87 %, bëhet e ditur në statistikat e INSTAT. Në total, për 9 mujorin për ndërtesa të reja janë dhënë […]

Për të lexuar artikullin e plotë abonohuni në Monitor Online

Komente

avatar
  Subscribe  
Notify of