Tatimet: Bankat ku mund të paguani taksat online

18/03/2020 2:31 PM 1 koment

Në kushtet e situatës në të cilën ndodhet vendi ynë, për të frenuar sa më shumë përhapjen e COVID 19, Tatimet kanë informuar të gjithë tatimpaguesit që detyrimet tatimore mund të paguhen elektronikisht nga bankat e nivelit të dytë, si më poshtë vijon:

 

Emertimi I Bankes Web Ofron online banking
raiffeisen bank ALBANIA https://www.raiffeisen.al/alb/our-news/entry/njoftim-per-klientet-deget-e-hapura/ PO
intesa sanpaolo BANK Albania https://www.intesasanpaolobank.al/retail/branch-locator.html PO
OTP Bank Albania https://otpbank.al/njoftimet-me-te-fundit PO
tirana bank https://www.tiranabank.al/https://www.tiranabank.al/d/58/164/467/tirana-bank-njofton/ PO
UNION BANK https://www.unionbank.al/njoftim-per-ndryshimin-e-orarit-te-degeve-union-bank PO
PROCREDIT BANK https://www.procreditbank.com.al/sq/te-reja-nga-procredit-bank/674 PO
ALPHA BANK ALBANIA http://www.alphabank.al/al/branch-network PO
AMERICAN BANK OF INVESTMENTS https://abi.al/c/16/dege-ne-tirane PO
BANKA KOMBËTARE TREGTARE https://www.bkt.com.al/lajmerime/nj-r-deget-e-hapura PO
CREDINS BANK https://bankacredins.com/ PO
FIBANK ALBANIA https://www.fibank.al/sq/njoftim-i-rendesishem/page/4595/item/1216 PO

 

Gjithashtu, ne linket e mesiperm, ofrohet informacion i perditesuar ne lidhje me oraret e funksionimit dhe vendndodhjes se sporteleve te Bankave te nivelit te dyte qe operojne ne vendin tone.

Pagesa online e detyrimeve tatimore ofrohet edhe nepermjet Platformes Qeveritare te Pagesave ne e-albania, e cila ofron garanci dhe siguri maksimale, lehtësi dhe shpejtësi në veprime, pa qenë nevoja të paraqiteni pranë sporteleve,

Informacion me te detajuar mbi kushtet dhe menyren e kryerjes se pagesave online, nepermjet e-albania e gjeni duke klikuar ne linkun https://e-albania.al/Pages/HelpPayments.aspx

1
Komente

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Anonymous Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anonymous
Guest
Anonymous

Si do behet pagesa e bisnesit te vogel